diumenge, 20 de febrer del 2011

Amb la cameta coixa

Ja fa 9 dies que emb vaig fer l'esguinç però sembla que en faigi 900. La veritat és que ja no em fa tant mal el peu i em noto una mica millor però no crec que pugui tornar a córrer fins d'aquí a bastants dies.

Fins dijous passat amb el vendatge funcional no vaig notar cap millora, realment anava molt coix i em costava molt pujar i baixar escales. A partir de divendres ja em van treure el vendatge i em van posar una tobillera amb proteccions laterals, juntament amb gel, banys de contrastos i pomada antiinflamatoria és el que he de fer aquests dies. Estic esperant amb candeletes começar rehabilitació, el metge m'ha demanat 10 sessions, ja que amb aquestes condicions actuals no puc fer ni 100 metres seguits.

Veient com s'allarga el dia i la bona temperatura que fa és un pal haver-te de quedar a casa i limitar-te a mirar els blocs de la gent a veure que fan. Almenys aquest cap de setmana hem pogut fer un parell de calçotades amb els amics de vilanova i del cole de riudoms, molt guays les dues i el que és important amb molt bona gent.

4 comentaris:

  1. Anims, riudecanyenc.. que tot passa .. i a l' ebre no se t'acabaran les curses...

    ResponElimina
  2. Paio, vinga que els divendres se'm faran molt durs sense poder descobrir nous senders!!!

    2T

    ResponElimina
  3. ei pàjaru !!

    com tenim el tema !? si et serveix de consol jo acabo de sortir d'un mes en blanc. Recupera't bé, que més val fer net i començar de nou amb bones sensacions.

    a veure si entre els dos en fem un de sencer.

    aquest finde faig la mitja de Cambrils (xino xano), de cara a la propera si ja et trobes podem planificar una sortida.

    salut !

    ResponElimina
  4. Eeeep!

    No sabia res! Quan estiguis recuperat, pots recuperar la forma anant a córrer amb mi jejeje

    Ànims i descansa bé perquè tenir una bona cura!

    Salut!

    ResponElimina