diumenge, 6 de març del 2011

Neu i Platja

Aprofitant el "paron hivernal" per culpa de l'esguinç de turmell puc gaudir dels caps de setmana amb companyia dels meus amics caminaires i fer rutes tant diverses com les d'aquest cap de setmana.

Dissabte lu típic, concentració a les 09:15h a la plaça de l'ajuntament de Vilanova per anar a buscar l'amic Llorenç i cap a Prades falta gent. Degut a la mala experiència que ha tingut recentment amb la neu, vam voler fer teràpia (no nutricional ehh..?? jejeje) i el vam portar a trepitjar neu. Vam sortir de Prades cap al Tossal de la Baltassana per baixar pel camí del Tillar (un sender amb uns teixos magnífics), boscos del roure robull, cova d'en Pere i baixa pel camí de Montblanc. La idea era trepitjar una mica de neu, però al final va ser una excursió 100% de neu amb gruixos que a vegades arribaven fins al turmell. Agraïr al Sr Ordovás que pengi uns traks tant ben indicats i bonics. Al final van sortir 12km en unes 4h sense temps de fer l'entrepà ja que feia un fred considerable i portavem els peus i pantalons ben xops. Despres parada obligatoria pel forn de les Borges i cap a casa falta gent.

Diumenge la cosa ha anat de platja. Hem quedat a les 10:00h al bar del peres per anar cap a Calafat i fer el GR del mediterrani fins arribar a l'atmetlla de mar. Al final hem sortit del poble casi a les 11.00h i després de 2h de caminar i avançar poc més de 5km hem decidit fer marxa enrere per tornar al cotxe i trobar-nos amb la resta del grup a un bar. Quan hem arribat vermutet de rigor, o vermutets per alguns,  i cap a casa a dinar-berenar

Aquests dies el turmell encara s'ha anat queixant una mica, suposo que hem farà falta més rehabilitació.... però això encara no ho ha vist ningú.

1 comentari:

  1. Jordi, com va el turmell ? notes millora ? va vinga a veure si de mica en mica ens posem a to! has provat les fregues de vodka amb taronja i els cubates de radiosalil, o era al revés ?
    Apa, posa't bo, que les muntanyes no es mouen de lloc !

    ResponElimina