dimarts, 5 d’abril del 2011

Recuperació de pedra i arena

Fa una setmana que vaig poder dir que ja feia "vida normal".
La veritat és que molt normal no ha sigut aquesta útima setmana ja que el turmell a la mínima que surto a trotar més d'una hora o faig desnivell negatiu em diu que algo no xuta.

Davant les molèsties he decidit tornar a tirar endarrera. Dissabte caminada pel Montsant amb l'amic Narcís. Vam sortir de la Morera, grau de la Grallera per arribar a la Serra Major i fins la Roca Corbatera. Vam baixar a buscar el camí de Llisera fins sant Joan de Codolar (Esmorzar obligat) per després tornar a pujar a la Serra major pel GR. La tornada a la Morera va ser pel Grau de l'Agnet. Tal com diu el Narcís el bateig d'un Grau s'ha de celebrar amb una foto que s'ha de penjar al bloc.

Diumenge vam fer la combinada del Pere d'OT per la Baronia d'Escornalbou i rodalies, la vaig fer juntament amb el Jordi de Vilanova amb BTT. Van sortir uns 50 km passant pel castell un parell de vegades, coll de la Teixeta i Puigcerver. Agrair al Pere l'esforç de muntar la combiada i els habituallaments trobats en el transcurs de la mateixa.

Ahir dilluns, i durant aquesta setmana tocarà sessió d'arena de platja per reforçar turmell, a veure si divendres podem trotar. 

Riudoms-La Mola-Riudoms DESCARTAT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada