diumenge, 31 de juliol del 2011

S'acosta la CCC

Falta menys d'un mes pel repte que m'havia proposat per aquesta campanya, la Courmayeur-Champex-Chamonix. Despres d'haver fet durant els dos últims anys els carros de foc viag pensar que ja era hora de canviar una mica d'aires i muntanyes per coneixer altres zones. L'UTSM, al octubre passat, em va donar molta força moral per apuntar-me a la CCC i al mes de desembre no ho vaig dubtar ni un minut per apuntar-mi. Tot i que les coses no han anat com havien d'anar, lesions i recaigudes durant tot l'hivern, intentaré afrontar aquest repte amb totes les meves forces per poder-lo assolir.

Ja no m'ho prenc com una cursa com era la idea inicial. M'ho prenc com una aventura, com una excursió llarga, com un tomb llarg per la muntanya, ja que ara com ara no estic com per intentar marcar temps o volguer-ho fer amb x hores.

No es que vulgui posar excuses i curar-me en salut per si el dia 26 d'agost no acabo la CCC, la veritat és que tinc moltes ganes de fer-ho i coneixer els Alps. Si no l'acabo serà perque el mal de turmell no em deixa continuar no perque veigi que vaig malament de temps o perque tinc un pajaron com alguns que m'han agafat previament a diferents curses. El fet de fer d'espectador en les últimes curses que han fet par aquí m'ha donat la visió de tota la cursa i he pogut veure que en totes les curses sempre hi ha gent per la part final que va molt pitjor que tú, encara que tú a cops et pensis que ets el que va pitjor de tots.

Encara queda una mica de marge, tinc un parell de setmanetes per fer una mica de volum i a veure com responen les cames a un parell de tirades llargues. Això m'ajudarà per tenir una referència mes acurada a la realitat del que podrà ser la CCC.

El de la foto és el primer gran cim que es pasa, el tete de la tronche on s'arriba pel Col Sapin (2584m) a la Valle d'Aosta, 10km de cursa i uns 1400D+ per entrar en calor

1 comentari:

  1. anims!
    repte interessant este teu... en tantes curses que hi ha, un ja no sap quina li agradaria fer jejeje.

    segur que anirà molt millor del que et penses per què... a cas hi ha res millor que gaudir del que a un li agrada? el crono, un altra edició.

    salut, kms i tobillos i cames tot ok!

    ResponElimina