divendres, 15 de juliol del 2011

V Clàssica a l'olla de la Vall de Núria

Per fi ja ha arribat. Aquest cap de setmana és l'Olla de Núria!!!

Vaig enterar-me que feien aquesta cursa el 2008, en la seva segona edició i amb la companiya del JosepM vam anar a provar. Aquell any la clàssica era a mitjans de setembre i quan vam arribar al cim del Puigmal van obligar a tots els participants a tornar per on haviem vingut degut a la meteo. Va estar tot el matí amb un fred impresionant i plovent. Tot i així es va donar la sortida però al cap d'un hora de cursa la van parar. Segons la organització -5ºC al cim del Puigmal amb un vent sostingut de 100km/hora i una temperatura de sensació de -12ºC. A més no es veia 3 metres davant teu degut als nuvols baixos que hi havia. Ens vam dir que l'any segünet hi tornariem.

El 2009 hi vaig anar amb l'Arnau, per llavors la clàssica era a mitjans de Juliol i allò si que va ser una d'aquelles coses per recordar tota la vida. Dia de sol, una gentada pel circuit, una senyera enorme al cim del Puigmal, etc, etc. A més va coincidir que era prova de la Copa del Món II (En diuen II ja que no és la oficial degut a que la gent s'apunta amb la nacionalitat que vol). Tot i així es van ajuntar les estrelles mundials de l'Sky Running per donar tot el prestigi que mereixia aquesta prova i pel fet de la quantiat de calerons que es repartien entre els primers.
Aquest any pot ser la meva quarta participació a la cursa. L'any passat va ser explendit tmb, una gentada per tot el recorregut, la gent cridan-te pel nom, un dia perfecte i un repte assolit ja que m'havia entrenat bastant per poder biaxar de les 4h. Un 10 per la organització tmb. L'objectiu d'aquest any és acabarla de la millor forma possible sense castigar el turmell. Em fa molta gràcia que gent del poble vingui a fer la que penso que és la millor cursa de l'any. Entre ells el Quim (segur que fa un sub4h), el Mallol (crec que patirà lo seu per acabar, però acabarà) i llàstima de l'Arnau que al final ha caigut de la convocatoria......  

 Mes info:   Olla de Núria

1 comentari:

  1. quina passada de cursa tu!!! a veure quan montem una altra expedició a una cosa similar! ;-)

    ResponElimina