dimecres, 15 d’agost del 2012

Dies de canvi

Per fi disposo de mitja horeta d'internet per posar-me al dia del món blogger i poder escriure alguna cosa.

Des del Vandekames han passat diferents coses, la més important és que ara visc a Vilanova, Visca Vilanova!! Fa un parell de dies que m'he passat a l'altre costat de la Baronia, però encara conservo l'essència de Riudecanyenc ja que això és porta a l'ADN. Per tant ara a la casa nova sense internet és difícil poder estar al dia dels blogs i poder escriure, però farem el que podrem!!

Dissabte passat amb una petita representació OT (Balaña, Buira, Antonio B) vam anar a fer la ruta dels sis 3.000 del Pirineu. En realitat en vam fer 4 ja que els altres dos s'ha de grimpar una mica i a nosaltres ens agrada tocar de peus a terra. La resta d'expedició, 16 en total, eren gent del Trote que venien amb ganes de batalla. Vam fer nit al parking del refu amb la California del Marc. Cullons que be que s'hi dorm, a més pots menjar entaulat, beguda fresca, etc, etc La Pica semblava el passeig de Salou a Cambrils dissabte passat. Ens vam trobar a Déu i s'ha mare, gent del trail tarraco, l'Enric Llonch, un personatge que porta 410 puigmals i 56 Picas, Gent de Montbrió, gent de Reus, etc, etc En resum en 24h vam fer un parell de sortides, una corrent de 45' i l'altre caminat-corrent de 8h. a la baixada banyet al riu i dinaret a casa manolo!!

La resta de dies han sigut compaginar la rutina matinal del barber, quan ha estat disponible, i arreglar coses de la casa a la tarda. Com a novetat aquest dilluns va ser la primera vegada que pujava a una bicicleta de Carretera. Vam anar a veure el Mariné de Cambrils a veure si tenia algo per llogar i em va deixar ni més ni menys que una treck madone 4.5. Una passada de bici. Les sensacions totalment diferents ja que els km van que volen i les sensacions no són tant pesades com amb la BTT. Vam fer una ruta de 90km amb 1000 de positiu amb una mica més de 3h. Moltes gràcies jordi pel detall!!

A veure si podem anar a Alforja el 26 ja que és la festa major de Vilanova.

1 comentari:

  1. Eii!! què tal??
    Ja veig que disfrutant de les vacances de la millor manera! jeje Jo també vai pensar a anar a pujar algun 3000 (caminant!) però al final vam decidir anar fora.

    M'alegro que ja tingueu enllestida la casa jeje.
    Espero que tot bé!

    Anna.

    ResponElimina