diumenge, 13 de gener del 2013

Pre-Marató Costa Daurada

D'aquí una setmana hores d'ara crec que em fotre una migdiada de la més merescuda post-MCD

Espero que sigui la meva segona marató asfaltera acabada, i probablement la última ja que això de l'asfalt cada dia m'agrada menys. Em vaig apuntar en aquesta Marató degut a la promoció que feien en l'inscripció, el recorregut per dins de TGN i per canviar una mica el terreny, ja que despres del circuit del Baix Camp i especialment la cursa de Tivissa em van deixar sense gaires forces per continuar fent desnivells i senders trencadors. Doncs bé, passats tres mesos d'asfalt estic fins els mismissims de fer tirades curtes i relativament ràpides.

Vaig decidir preparar la Marató per fer millor temps que en la primera que vaig participar. No he fet cap pla d'entrenament específic. He entrenat per sensacions, un volum assequible per mi i forçant una mica per millorar i agafar més xispa. He compaginat això amb algun dia de bici ja que durant el novembre i desembre he tingut cada dia la sensació de tenir els cuadriceps com un 4.

Aquest any pocs km corrent ja que el dia 31 amb una sortida caminadora amb el Barber per una part del recorregut que serà la propera cursa dels cingles de Vilaplana 2013 em vaig torçar el peu dolent baixant per campanilles. No He fet cap km corrent fins el dilluns passat on vaig trotar 7km. Dimarts en van caure 13 i en total n'he pogut acumular 45 aquesta setmana amb bones sensacions de turmell tot i córrer amb la meva amiga bena compressiva.

Doncs be, nomes queda passar aquesta setmana, en que vull fer parell de sortides de 6 o 7 km, i esperar a que diumenge no fagi molt fred, molt vent, les cames estiguin senceres i sobretot que disfruti del meu que més m'agrada

Estigueu atents al bloc per saber com ha anat!! jejejejeje


2 comentaris:

  1. Hola Jordi!!

    La veritat és que acabe de mirar la teua classificació(el 157é amb 3'25) i crec que vas ratllar un nivell força alt i per això et felicite.

    L'alegria segurament ho taparia tot. Després, et resentires gaire?

    Salut i cames!!!

    Pere

    ResponElimina
  2. El poble reclama la crònica post marató!!!

    ResponElimina