dimecres, 19 de gener del 2011

Seleccionat

Desprès d'uns mesos de transcisió entre el plantejament i assoliment del meu últim repte (UTSM) i sense cap altre a la vista, ja puc anunciar quin serà el pròxim. Fins el moment és el més atrevit dels reptes que m'he pantejat mai i ja veurem com estem a l'agost per poder-lo assolir.

A més de ser el repte més dur coincideix en ser el més lluny de casa meva, on hi ha més participants que en qualsevol altre event de característiques semblants, on hi va més gent de diferents llocs del mon i un munt d'altres etc que la fan una carrera única a Europa i un referent mundial.  La Cormauyeur-Champex-Chamonix (Coneguda com la germana petita del UTMB)

Tot i que quedi com la germana petita del UTMB la prova consta d'uns 100km amb un desnivell positiu de 5500m. Crec que aquest ja és un repte força ambiciòs per mi ja que la seva germana gran, 166km amb 9500 de desnivell possitiu, són masa tralla per les meves cames i la meva psique.

Ara toca uns mesos de preparar entrenos amb força volum i desnivell per anar agafant el fondo i la forma nescesaris ja que segur que em farà molta falta.


1 comentari: