diumenge, 6 de febrer de 2011

Post-Pastisset / Pre-Frare

Diria que la recuperació del Pastisset ha anat d'allò més be ja que les cames tornen a tenir bones sensacions i amb ganes de fer una altre cursa d'aquestes tant bones que fan per aquí baix a l'ebre.

Com és habitual en mi el dilluns despres de la cursa no es pot anar a correr. Dimarts tot i el vent que feia per la costa vaig anar a fer el cambrils salou ja que feia dies que no tocava asfalt, a més després dels 1500m de D+ del pastisset venia de gust algú com més planer. Dimecres i Dijous, vaig poder fer un puja baixa a l'argentera amb la companyia del mallol que preparava la mitja de granollers del cap de setmana. Vam fer uns 14 km de mitja muntanya i com és habitual sempre que quedo amb ell es va fer fosc i sense frontals, però ja és això!!.

Divendres vaig quedar amb el JosepM per fer el tomet dels divendres al sol, em va sorpendre quedar amb ell davant la piscina del reus deportiu però quan va pujar al cotxe ja ho vaig entendre tot... el fiera portava un parell d'hores nedant i despres volia correr ja que s'està preparant pel Ironman de Salou. El trote va ser de 20km i uns 800de D+ sortint del picarany per anar a buscar l'aleixar, vilaplana, coll de la batalla i tornar al punt d'inici. El pobre amb el trote de la piscina i amb només 2 pastissets a l'estomac va patir com no l'havia vist mai..... Ànimo que això del Ironman és com un tomet de tot el dia!!!

Dissabte cita habitual a les 09:30h a la plaça de Vilanova, i com sempre amb l'anna i el Llorenç i com sempre el Llorenç havent sortit el dia anterior i havent dormit 3h.... està on fire aquest home!! La ruta va ser molt bonica, sortint de vilaplana vam passar per la font del llop, la font del roure el grau del trencanous i cap a buscar les tosques per tornar a vilaplana. Van sortir uns 12km amb 950D+ i 4h de caminada.

Avui diumenge descans i a veure com pinta la setmana vinent pel frare.....

By Marinu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada