dimarts, 12 d’abril del 2011

Riudoms-La Mola (desde la grada)

3 anys seguits fent el Riudoms-La Mola-Riudoms i aquest m'ho he hagut de mirar desde fora. No se si millor o pitjor ja que feia tot l'any que pensava en els temps que vaig fer l'any passat i no veia manera de poder rebaixar ni un segón.

Aquest any vaig sortir caminat de Riudecanyes a les 7:00h amb l'Anna per anar veient com passaven els primers corredors. En teoria haviem de fer el recorregut de la marxa fins colldejou passant per la mola, però degut al vent i que les dones amb això dels itineris manen, abans de pujar a la mola vam agafar la sortida d'emergència del sender de les punxes per baixar cap a Vilanova.

Just arribar a Duesaigües va passar el trio capdavanter (Calderón, Balanyà Guarch) com una bala. Poc després i arribant al castell van passar els altres corredors, cares conegudes d'altres curses com el noi de l'equipament buff del montserrat-reus, el del costa-daurada del montsant, el joan i l'antonio d'OT i entre ells el quim que va fer un carrerón anant de menys a més i amb un temps i posició molt properes a les de l'any passat.

En fí, que l'any vinent m'ho agafare amb més ganes.....

1 comentari:

  1. Tranquil, que tindràs anys i anys per fer la de Riudoms. Parlant de fer coses...com ho veus el tema de la Marató i Mitja el 14 de maig ? Et veus amb forces ? o millor dit, com veus el turmell...? és una bona preparació de cara al tram d'estiu que ens vindrà aviat...

    ResponElimina