dissabte, 25 de juny del 2011

Arribada solidària

Avui, com molta gent del running ja coneix, arribava l'expedició del Puça al seu destí, Roquetes. Desprès de 15 duríssimes etapes amb uns 90km de mitjana per etapa i un disverat de desnivell completen la Volta a Catalunya a peu. Un repte solidari més que esportiu ja que el Puça tenia el doble objectiu de recollir el pes doble de menjar que de km recorreguts.
Personalment el repte esportiu l'he seguit dia a dia ja que desde el blog de la puça han estat informant diariamenton estan i com ha anat l'etapa. Ha sigut un neguiteix constant per veure si era capaç de fer tots els km corrent, saber si han arribat, com han arribat, com anava el peu, les llagues....
Respecte al repte alimentari de moment els murris de Roquetes no en diuen res de com està. No sabem res de la quantiat del menjar excepte alguna foto aïllada que han penjat al blog on surten bastants paquets d'arròs. Fa uns dies van dir que si el Puça era capaç de fer la Volat a Catalunya a peu ells es comprometien a aixecar un altre pavellò amb 2 o 3 dies per si no tenien lloc pels aliments.


D'aquí una hora juntament amb una expedició d'Obrint Traça sortim cap a Roquetes a portar el granet de sorra recollit per la gent d'OT i fer els últims km amb el germà del Puça.

A veure que ens tenen preparat aquesta gent de Roquetes ja que si una cosa tenen aquesta gent de l'Ebre és que tot va "a lo grande"!!  Xeics que ja baixem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada