dilluns, 13 de juny del 2011

bici a tope i agafant el ritme de córrer

L'altre dia viag acabar la última entrada dient que a veure si podria córrer una mica més aquesta setmana. La realitat ha sigut que sí i amb poquetes molèsties al turmell. Tampoc he fet res de l'altre món però diuent que de mica en mica s'omple la pica. He fet un dia de córrer per cambrils una horeta (11km), un dia d'asfalt cap a Botarell i Montbrió (8km) i l'altre dia per la serra de la Teixeta. Vaig sortir el dijous al vespre de l'Argentera per pujar pel portell del trucafort fins dalt a la serra, vaig planejar fins buscar l'enderrocada, per baixar fins a l'Argentera (9km en 1h15'). Feia molts dies que no feia un trote de muntanya i carregat amb la motxilla a l'esquena, on portava aigua per si a cas, em vaig tornar a sentir mountain runner. A veure si aquesta setmana puc tornar a repetir experiències

Els dies de bici han sigut normalets. Que va normalets!! Dissabte al matí havia quedat amb el Quim davant de casa meva a les 09:30h per anar a fer un tomet, i mentre estava posant aire a les rodes i oli a la cadena va apareixe al Blai!!! Vaig flipar perque anava equipat amb malles i portava una BTT que s'havia comprat feia uns dies. Al cap d'uns minuts va fer acta de presència el Gomes, i una mica més tard va arribar el Quim. Vam fer una sortideta molt xula cap a Sant Pere de Puig d'Encama per tornar cap al poble per Reus (62km en 4h) Em quedo amb la frase de l'arribada del poble del Blai preguntat si allò era una broma i amb la baixada que va fer per la trialera de la Selva. Això promet!!!

Avui la sortida amb el Marc ha estat d'aquestes de treure la llengua des del primer km. Hem fet un track que va penjar fa una setmana el Ribas al seu Wikiloc i que anava cap a la Selva. A partir d'allí camins inedits per mi amb pujades considerables fins trobar els peus dels cingles de la mussara. Hem baixat per una camí fondós de pedra vermella fins al coll de la batalla i a partir d'aquí remuntada per trobar la cruïlla de camins que baixa a l'Aleixar pel Mas del Borbó. De l'Aleixar fins a casa per camins planers i coneguts excepte la brometa final de pujar fins al Montclar des de Botarell per arribar a Riudecanyes. Al final 60km amb 1000 D+ i uns 3h i mitja de tute.

Ara a veure com recuperem la setmana i com pinta la vinent!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada