diumenge, 16 d’octubre del 2011

Cursa de Riudecanyes


Avui han fet la III cursa de Riudecanyes.

Circuit molt rodador, amb una mica masa d'asfalt, tot i que menys que l'any passat, i el desnivell portat cap a la part final de l'itinerari, però amb el peatge de repetir casi 3km d'anada i tornada pel mateix camí. Molt bona organització, molts voluntaris escampats pel terme i bastanta gent animant durant el trajecte.



Aquest any l'he seguit amb BTT per veure els primers i donar suport als locals que hi participaven. La cosa ha anat força be. El Pep i el Quim han coronat el Castell junts, 42', i ja no s'han tornat a separarar més en tota la Cursa. Uns minuts per darrera arribava el Mallol i a uns 30'' portava el Guillermu. La baixada tècnica del Castell i el posteror tram de sender de Vilamanya ha permés al pep i el quim avançar unes 8-10 posicions passant per la font el 16-17é respectivament. Anaven guardant ja que sabien que encara quedaven un parell de pujades. La baixada cap al camí del pantà ha servit per mantenir posicions i encara la última pujada amb un cer marge.

El tram final d'asfalt s'ha fet una mica més dur pel quim que pel pep i que ha marxat uns 30'' arribant així davant que el Quim. Han arribat amb un temps de 1h37'. El seguent local ha sigut el Mallol arribant amb 1h 51' i essent adelantat en últim moment per la tercera dona de la general. Finalment el Guillermu ha fet 1h 57' quedant quart de la seva categoria


CLASSIFICACIÓ I FOTOS




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada