dilluns, 31 d’octubre de 2011

VII Crono La Selva-Puig d'en Cama

La frase més repetida dels que aquest matí hem anat a fer la crono de la Selva ha sigut: "Cullons que dur que és això". 4 km de cursa per superar 500mD+, dels quals la majoria els feies als 2 primers km, ja que en la segona meitat de la cursa el recorregut feia alguna baixada i tot.

La sortida s'ha donat a partir de les 09:30h amb intervals de dos minuts per cada corredor. Jo portava el dorsal 7 i he sortit a les 09:44h, darrera del Tonyo, el guanyador de la cursa. Per darrera meu ha vingut el ricard i uns dorsals més lluny el Pere.

El primer km encimentat és dels més durs, però l'he pogut fer tot corrent xk estava bastant fresc. Tot i així, el segon tampoc es queda curt. A l'entrada al sender he hagut de fer els primers pasos caminats xk les cames ja estaven bastant carregades. He pogut tornar a trotar en un replanet que hi havia i llavors tornem a caminar fins a l'hermita (km 1.8 i 380mD+ 14'30''). Em donen un got d'aigua i segueixo pista amunt trotant fins arribar al seguent repexo que m'ha fet tornar a caminar. No anava cómode, les cames em pesaven molt i les pulsacionsi i la psique pels nuvols.

Baixada i replà per passar el km 3 en 25', pujada, baixada i a falta de 600m pel cim venia l'última pujada forta del dia. L'he hagut de fer caminat perque ja no tenia cames, tot i així he pogut avançar dos corredors que han sortit davant meu. Lúltim tram de fals plà he pogut trotar però a falta de 200m pel cim les cames i el cap han dit prou. He arribat amb 34:06 uns segons per sobre dels 33 minuts que m'havia marcat com a objectiu


Conclusió: Un entreno de qualitat cara amunt molt bó, però tot i així falta entreno per poder acabar més sencer i no haver de patir tant. Felicitar al Pere per la copa i el ricard per acabar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada