diumenge, 13 de novembre del 2011

Cap de setmana de curset

Ieepp.... Fa dies que no faig cap entrada.... La veritat que estic bastant liat i sense cap prespetiva de cursa.

Diriem que estic casi hivernant, però mantenint la forma. Aquesta setmana he fet uns 40 amb 2 sortides d'una hora i mitja i una altre de 1h. Destacar com a recorreguts bonics i diferents d'aquesta setmana la sortida del Dimecres amb el Mc-Alister, post-angles, (19:00h). Vam quedar al Camp de Mart per anar a fer els senders dels voltants del Gurugú.

Avui he sortit amb el Jordi de la Pili per anar a fer una volta per l'Areny i els racons. Hem corregut 1h i mitja per fer uns 14km i 500mD+. Una sortida de dificultat mitjana que penjaré en breu al wikiloc perque tothom la pugui disfrutar. Xiquet l'Areny si en te de racons que no coneixia!!

Comentar d'aquesta setmana l'assistència a les III Jornades de l'Associació Catalana de Dietistes, aquest anyenfocades a la nutrició esportiva. Podeu consultar el programa i una breu descripció de les xerrades a la pàgina de les mateixes ACDN.
Entre d'altres vaig tenir el gust d'assistir a les xerrades de la Saioia Segura, Assessora Nutricional de la Mónica Aguilera i l'Aurelio Olivar a la Sables del 2010. Silvia Tremoleda una triatleta que veu al seu despatx l'èlit de l'esport de les tres disciplines, i un llarg etc de ponents. He apres moltes coses que espero anar posant en pràcitca breument a nivell personal i poder-ho explicar a esportistes interessats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada