dijous, 20 de desembre del 2012

Mitja de TGN 2012


Ja l'hem tornat a fer!! No m'agrada gens l'asfalt però la mitja de TGN te algun cosa que fa que no hagi perdut cap edició dels últims 4 anys tot i coincidir amb la magnífica cursa de les Roques d'horta de Sant Joan. Potser és la data, potser el circuit, potser el fet d'anar sense dorsal (aquest any m'he tornat a quedar sense) però la questió és que cada any la disfruto moltíssim. Felicitats a tots els que la fan possible!!!


Surto d'hora de casa ben d'hora, vaig a buscar el fenomenu, altrament anomenat vermell o vermell descolorit per aquests xats, i cap a Tgn a buscar lloc per deixar el cotxe. Aparquem i trobem el Marcel, falta 1 hora per la sortida i anem a fer veure que agafem el dorsal ja que ni jo ni ell en teniem (l'any vinent no pasarà!!). Ens canviem i mentre escalfem tothom es posa al calaix de la sortida, falten dos minuts per sortir i ens situem darrera del tot casi. Foto de rigor amb tots els de l'equip que han vingut

Pistoletasu i a veureles venir...... pels entrenus asfalterus de les últimes 3 setmanes pensava que podia anar cómode i continuo a 4:25''-4:30'' tota la cursa. Les previsions optimístes les marcava a 1h32' però ja des del principi vaig començar a córrer a 4:20''. Algun km de pujada per la rambla em sortia 4:25'. Van anar passant els km i jo al meu ritme de 4:20', 4:22' 4:18', anava molt be .Als creuaments amb el cap de cursa veia un munt de verdets uns minuts davant meu. Hi havia Xavi aguiló que sobre el km 8 crec que em portava uns 3 minuts, uns nois que són nous, angel crec, que em portaven 2 minuts, l'antonio tmb estava per allí i el fenomunu el tenia 1,30 davant meu més o menys. El ritme era bó i les cames anaven be.

Vaig passar pel 10 amb uns 44 i quan portava una hora havia corregut 13.5km. Tenia l'objectiu 1:32 bastant encarat ja que tot anava be. Vaig pendre un gel d'aquests amb cafeina i taurina i a seguir trotant. Vaig tornar a agafar l'antonio al km 12, curiosament al mateix lloc que l'any passat, em trobo l'amic de l'arnau de tivissa amb qui comparteix uns metres i sobre el km 13.5, just a l'hora, adelanto als nous fitxatges ot a qui saludo i continuo a la feina. Passo serrallo i cap a la zona del miracle. Em fa por arribar al 15 perque no m'agafi el baixon, l'any passat vaig patir una mica del 15 al 16.5. Tot i així intento força una mica ja que em veig be, 4:15, 4:12, abans de fer el tomb del parking de la platja trobo l'arnau que ja torna... el tiu va com una fletxa, em porta ben ben 2 minuts d'avantatge i darrera seu el fenomenu a ritme.

Arribo al 15 molt millor del que em pensava, ser que queda l'espigo i cap a casa a fer el vermut. Apreto be avall, veig algun 4:10, 4:08, 4:06.... fem la volta i l'arnau em fa una ganya volen dir tu no se si faras sub 1h30. L'animu i li dic que ell si que pot entrar-hi. A un minut per davant el fenomenu i tmb el Xavi Aguiló. La distància amb el Xavi són aquells 200m que no s'acaben de neutralitzar mai. Pujo de l'espigo amb força, 4:12', 4:15' i sobre el km 20 agafo al Xavi. Porto 1h26 llarg de cursa i em queda una mica més d'un km. Apreto però ara si que les cames estan buides, rebo ànims de corredors amics que estan de public, entre ells el Perales que està sortint de la lesió i l'amic Monrasin que és com nostru senyor ja que està a tot arreu. Em diuen venga sub1h30, tot i fer l'ultim km a 4 pelat vaig entrar a meta amb 1h30'39''

Fantàstic!! rebaixo la mitja de l'any passat amb més de 4minuts, supero l'expectativa optimísta i sobretot acabo força sencer cames.

Ara a espera el repte de la MCD 2013, espero poder explicar les sensacions i compartir-ho amb vosaltres. Aquell dia hi haurà una gran representació de verdets.... així que estigueu atents al bloc!!!

1 comentari:

  1. FEIA MOLTS DIES QUE NO MIRAVA EL TEU BLOG....AVUI M'HE TROBAT AMB LA SORPRESA!!!!!!
    GRÀCIES PEL COMENTARI I PER LA FOTO D'UN CIM QUE VAM COMPARTIR. ESPERO PODER-NE COMPARTIR MOLTS MÉS!!!!!!!
    PER CERT, SÓC EL DE LA PERILLA QUE VA PENJAT PER LES PARETS...

    ResponElimina